Zujanje u ušima

Vratna kičma i zujanje u ušima su usko vezani.Znam da večina zujanje u ušima povezuje odmah s pritiskom visokim ili niskim,malokrvnost je još jedan od razloga za taj problem.
Kad sve to prevaziđete i ništa se ne promjeni to je zeznuto.Uglavnom vas šalju specijalistama orl.Oni ispituju i uče se na tebi bez pozitivnih rezultata.Sve je to zbog toga što malo ko od nas ima pravog doktora kome će da posveti pažnju i vrijeme kako da mu pomogne.
Ako ste slučajno taj sretnik pa vam doktor preporući da odete fizijatru,a onda taj drugi prepozna problem i uputi vas na razne fizikalne terapije i masaže,možda i tretman kiropraktike,onda ste uglavnom uspijeli.
Zujanje u ušima uglavnom nestane da ne znate ni kad ni kako ,samo nestane.Naravno ako je to bio razlog.Poznajem osobu kojoj su čak i uho operisali da joj otklone taj problem, pa ništa .
Kad je igrom slučaja nakon tri godine patnje,operacije i lutanja došla do pravog doktora koji je prepoznao problem u roku od sedam dana sve je nestalo kao rukom odnešeno.LIJEČENJE PRIRODOM

travarikus
Čitajte savjete na ovom blogu jer u prirodi je zdravlje

Komentariši